$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0$show=home$c=3$cate=hide

Nye medarbeidere på opplæringskontoret

ferskingene Hege og Elin på opplæringskontoret til Trondheim kommune
Denne uka kan vi presentere to nye medarbeidere på opplæringskontoret. Hege og Elin skal følge opp lærlinger i Trondheim kommune. Her er en liten hilsen fra dem:

Nye fjes på opplæringskontoret

Endelig er nedtellingen ferdig og vi kan stolt si at nå jobber vi i Trondheim kommune, avdeling for fagopplæring. Dere lurer sikkert på hvem vi er og hva våre oppgaver er på opplæringskontoret. Vi vil derfor skrive litt om oss og det å være ny i jobben sin. For det  kan være både artig og utfordrende. Høres det kjent ut?

Å starte i ny jobb

Å være ny i en jobb er veldig spennende, lærerikt og nervepirrende. Vi var nok litt spente når vi trappet opp første arbeidsdag. Husker de at jeg begynner i dag? Hvor skal vi legge matpakka vår eller forventer de at jeg skal kunne alt med en gang? var tanker som suste gjennom hodet.
Som nyansatt er det mye som skal læres eller oppfriskes den første tiden. Alt fra å lære nye navn til å sette seg inn i arbeidsoppgaver og å bli kjent med en ny arbeidskultur hører med i oppstartsfasen.

En god mottakelse er gull verdt! 

Og det har vi så absolutt fått!

Første dagen ble vi møtt av blide kolleger som hadde pyntet kontorpultene våre med ballonger og blomster. Det var så hyggelig!  Å få en god mottakelse gjør at man senker skuldrene, føler seg velkommen og terskelen for å spørre om ulike ting blir lavere. Det er viktig å spørre, for da lærer man mest mulig. Så til dere som mottar nye kollegaer:  Å føle seg velkommen er alfa og omega for en god start! 

Vi har vært så heldige at vi har fått hver vår fadder som har et ekstra ansvar for å ivareta oss - alt fra hva som står i kvalitetssystemet til hvordan vi setter på oppvaskmaskina. Og ikke minst hjelpe oss å finne veien tilbake til kontoret, for her er det mange dører og korridorer å gå seg  bort i på vei til møterom eller kantine.

Allerede i gang

Våre kollegaer er gode på å inkludere oss i arbeidet vi gjør her. Vi har allerede fått være med på opplegg rundt start- og sluttfase i et lærlingeløp. Intervju av nye søkere som ønsker læreplass hos oss. Det var et stort opplegg med gruppearbeid, refleksjonsoppgaver og “speedintervju” på Prinsen hotell. Mange dyktige søkere.

Forrige fredag var vi med som arrangører på fagdag for lærlinger i helsearbeiderfaget som snart skal opp til fagprøve på Leangen gård. Akkurat nå sitter vi med fordeling av søkere til læreplasser i helsearbeiderfaget og i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Det er litt av et puslespill og vi er ydmyk over våre kollegaer på opplæringskontoret som er så flink til å dele sin kunnskap med oss!

Så hvem er vi? 

Jeg, Elin Buholm, kommer fra Malvik kommune som lærlingkoordinator og er utdannet sosiolog.
Og jeg, Hege Hauge, kommer fra Heimdal videregående skole og er utdannet både fagarbeider og yrkesfaglærer.
Vi har allsidig erfaring. Hege har arbeidet med både elever og lærlinger.  Elin har arbeidet med oppfølging av lærlinger fra ansettelse til fagbrev.

Hva skal vi jobbe med?

I hovedsak skal vi jobbe med oppfølging av lærlinger i helsearbeiderfaget og enkelte fag innen teknisk sektor, kontakt med skoler, veiledere og enhetsledere, og ordningen fagbrev på jobb. Men vi skal også krydre hverdagen vår med å planlegge ulike fagdager, workshops, samlinger og mer for våre lærlinger og veiledere ☺
Vi gleder oss til samarbeidet med alle de flotte lærlinger, veiledere og andre samarbeidspartnere vi har, - og å jobbe for at fagopplæringen i Trondheim kommune blir den beste!

Les mer om opplæringskontoret og våre oppgaver på denne siden.

KOMMENTARER

Navn

AFF,9,aktivitørfaget,2,alle fag,12,anleggsgartnerfaget,2,barne- og ungdomsarbeiderfaget,9,bua,4,byggdrifterfaget,2,dokumentering,4,Erasmus+,3,fagbrev,5,fagopplæring,6,fagprøve,3,ferie,2,gjesteblogg,13,helsearbeiderfaget,14,IKT-servicefaget,5,inntak,2,institusjonskokkfaget,2,kjemiprosessfaget,1,kontor- og administrasjonsfaget,2,lærefag,11,læreløp,2,lærested,2,læretid,11,lærling,14,lønn,1,mediegrafikerfaget,2,rekruttering,4,renholdsoperatørfaget,2,side,3,veileder,5,vgs,1,
ltr
item
Mange muligheter: Nye medarbeidere på opplæringskontoret
Nye medarbeidere på opplæringskontoret
Hils på Hege og Elin, våre to nye kollegaer på opplæringskontoret, som skal være med å følge opp lærlingene i Trondheim kommune.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1oXTZcuvOcRVCMD13G-8taozy8aOvmKc-I2pEmFJbu6V1wAJFAhht-zcVobLnCaCxwfG9Az5Nl-x_t5T1Dd_-1Cs5IM4MZakDJe5uczrgHT6ndcmSGCt-t7CTYG9uVONyJK63sG2d7vzm/s1600/banner-ferskingene.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1oXTZcuvOcRVCMD13G-8taozy8aOvmKc-I2pEmFJbu6V1wAJFAhht-zcVobLnCaCxwfG9Az5Nl-x_t5T1Dd_-1Cs5IM4MZakDJe5uczrgHT6ndcmSGCt-t7CTYG9uVONyJK63sG2d7vzm/s72-c/banner-ferskingene.jpg
Mange muligheter
https://www.fagopplaring.no/2019/05/ferskingene.html
https://www.fagopplaring.no/
https://www.fagopplaring.no/
https://www.fagopplaring.no/2019/05/ferskingene.html
true
1853367533177059085
UTF-8
Loaded All Posts Finner ikke innlegg SE ALLE Les mer Svar Kanseller svar Slett Av Hjem SIDER INNLEGG Se alle ANBEFALT FOR DEG LABEL ARKIV SEARCH ALLE INNLEGG Fant ingen innlegg som passer ditt søk HJEM Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søn Man Tirs Ons Tors Fre Lør Januar Februar Mars April Mai Juni Juli August September Oktober November Desember Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des akkurat nå 1 minutt siden $$1$$ minutes ago 1 time siden $$1$$ hours ago I går $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago mer enn 5 uker siden Følgere Følg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Del på sosiale media STEP 2: Klikk på linken Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy