$type=slider$meta=0$snip=0$rm=0$show=home$c=3$cate=hide

Gratulerer med dagen Helsefagarbeidere

Gratulerer med dagen alle helsefagarbeidere

I dag, 26. november markerer vi den europeiske Helsefagarbeiderdagen. Vi sender en hyllest til alle som hver dag gjør en fenomenal samfunnsinnsats i helsehus, sykehjem, omsorgsboliger, bo- og aktivitetstilbud for mennesker med ulike funksjonshemminger, hjemmetjenester, sykehus, rehabilitering, barnevern og mange andre steder.

Helsefagarbeiderdagen

I dag er det 812 helsefagarbeidere som jobber i Trondheim kommune. I tillegg har vi 859 hjelpepleiere og 268 omsorgsarbeidere.

I hele landet er det over 100.000 personer med helsefagrelatert utdanning (helsefagarbeidere, hjelpepleiere og omsorgsarbeidere) som er der ute å bidrar til en vesentlig del av samfunns innsatsen som gjøres både i offentlige og private helse- og omsorgsinstitusjoner.
Dere er den yrkesgruppen som oftest er nærmest pasientene og gir de pleie og omsorg av høy kvalitet.

Og høy kvalitet vet vi at det er i Trondheim kommune. Her har lærlinger og nyutdannede har tatt både gull, sølv og bronse i Fylkesmesterskap, og sølv og bronse i Norgesmesterskap. Vi har mange veldig godt skolerte veiledere som har helsefagrelatert utdanning som gir opplæring og veiledning til kommunens lærlinger og nye ansatte.

Vi vet at dere alle er stolte av utdanninga og yrkesutøvelsen dere gjør, og at dere har mange karrieremuligheter der ute. Med både spesialisering og videreutdanning i fagskole.

Så til alle byens og landets helsefagarbeidere:
Vær stolt av yrkesvalget dere har gjort og 
den jobben dere bidrar med hver dag!

KOMMENTARER

Navn

AFF,9,aktivitørfaget,2,alle fag,12,anleggsgartnerfaget,2,barne- og ungdomsarbeiderfaget,9,bua,4,byggdrifterfaget,2,dokumentering,4,Erasmus+,3,fagbrev,5,fagopplæring,6,fagprøve,3,ferie,2,gjesteblogg,13,helsearbeiderfaget,14,IKT-servicefaget,5,inntak,2,institusjonskokkfaget,2,kjemiprosessfaget,1,kontor- og administrasjonsfaget,2,lærefag,11,læreløp,2,lærested,2,læretid,11,lærling,14,lønn,1,mediegrafikerfaget,2,rekruttering,4,renholdsoperatørfaget,2,side,3,veileder,5,vgs,1,
ltr
item
Mange muligheter: Gratulerer med dagen Helsefagarbeidere
Gratulerer med dagen Helsefagarbeidere
I dag, 26. november markerer vi den europesiske Helsefagarbeiderdagen. Til alle byens og landets helsefagarbeidere: Vær stolt av yrkesvalget dere har gjort og den jobben dere bidrar med hver dag!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoEsx5wIDQo4MO_zEofygeEF_o8CFFtCGsBiNyQZTKZGh75EIKUm7mFTRdEbWjrnhfnJFnY3u1FMD8SQwPbsTbEYShiDVivko57XyfNCrTvAdo_dKvqvzE3ajbQLJ2s3KD6I0GGoxN93rm/s1600/banner-pulshjerte.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoEsx5wIDQo4MO_zEofygeEF_o8CFFtCGsBiNyQZTKZGh75EIKUm7mFTRdEbWjrnhfnJFnY3u1FMD8SQwPbsTbEYShiDVivko57XyfNCrTvAdo_dKvqvzE3ajbQLJ2s3KD6I0GGoxN93rm/s72-c/banner-pulshjerte.jpg
Mange muligheter
https://www.fagopplaring.no/2019/11/helsefagarbeiderdagen.html
https://www.fagopplaring.no/
https://www.fagopplaring.no/
https://www.fagopplaring.no/2019/11/helsefagarbeiderdagen.html
true
1853367533177059085
UTF-8
Loaded All Posts Finner ikke innlegg SE ALLE Les mer Svar Kanseller svar Slett Av Hjem SIDER INNLEGG Se alle ANBEFALT FOR DEG LABEL ARKIV SEARCH ALLE INNLEGG Fant ingen innlegg som passer ditt søk HJEM Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søn Man Tirs Ons Tors Fre Lør Januar Februar Mars April Mai Juni Juli August September Oktober November Desember Jan Feb Mar Apr Mai Jun Jul Aug Sep Okt Nov Des akkurat nå 1 minutt siden $$1$$ minutes ago 1 time siden $$1$$ hours ago I går $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago mer enn 5 uker siden Følgere Følg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Del på sosiale media STEP 2: Klikk på linken Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy